Karrier

Jó fizetés, megbecsültség, támogató közösség, ezt kínálja számodra a Connect You Call Center! Amennyiben jól és magabiztosan kommunikálsz, szeretsz emberekkel beszélni, akkor jó helyen jársz! A piacon kimagasló belső oktatási rendszerünkkel minden lehetőséget meg tudunk adni neked, ami szükséges a sikeres pályakezdéshez, vagy az eredményes munkahelyváltáshoz!

Nyitott pozícióink

Hideghívó

A hideghívó kollégáink, rövid, lényegre törő kommunikációval igyekeznek felhívni ügyfeleink figyelmét termék értékesítési célból. Amennyiben az érdeklődést sikerült felkelteni, onnantól egy értékesítő kollégánk folytatja tovább a kommunikációt.

Jelentkezem

Call centeri értékesítő

Értékesítő kollégáink a már korábban érdeklődő ügyfelek tájékoztatásáért felelnek, különböző, specifikus területeken, amihez természetesen minden szükséges tudást megadunk nekik. Itt a valós cél az értékesítés előkészítése vagy az üzletkötés.

Jelentkezem

Kollégáink mondták

Látássérültként fontos volt, hogy viszonylag közel legyen a munkahely a lakóhelyemhez, illetve, hogy az iroda, és a munkához használt eszközök akadálymentesek legyenek. Ezért is örültem meg, amikor megtaláltam a connectyou call center hirdetését a neten, miszerint megváltozott munkaképességű munkavállalókat keresnek otthon végezhető munkára. Elküldtem az önéletrajzomat, és pár nap múlva fel is vették velem a kapcsolatot. Mint kiderült telefonos operátori munkáról van szó, amit ténylegesen az otthonomból végezhetek, és a számítógépen használt szoftver is teljesen akadálymentes, gond nélkül használhatom a felolvasó szoftverrel, amit amúgy is használok a mindennapokban. Az elmúlt három évben, amióta itt dolgozom nagyon sok megváltozott munkaképességű, és egészséges kollégát ismerhettem meg, akikkel nagyon jó viszony alakult ki.

Juli

Megváltozott munkaképességűként mindig nehezen találtam munkahelyet.
Azt érzem hamar beilleszkedtem és hasznos tagja lehetek a csapatunknak. Lételemem a kommunikáció, szeretek emberekkel beszélni. A kreatív probléma kezelést, kommunikációs tippeket valamint a különböző oktatási anyagokat úgy érzem más cégnél nem kaphattam volna meg ilyen minőségben. A vezetőség is empatikus, szem előtt tartják mindenkinek az egyéni igényeit, mégis a csapat fontos. Személy szerint én nagyon szeretem, hogy otthonról dolgozunk, nincs arra szükség, hogy napi kapcsolatban légy a többi operátorral, ezért szerintem kicsit zárkózottabb kollégáknak is jó (mint én), de ha épp beszélgetni szeretne valaki a sors társaival arra is megvan a lehetőség. Szóval én nagyon jól érzem magam itt!

Robi

Szeretek emberekkel foglalkozni, home officeban rugalmasan dolgozni, kedves kollégák között. De hát ki ne szeretne egy ilyen munkafolyamatot. Persze mint minden szakmának a callcenteri munkának is megvannak a nehézségei, de közösen sokkal könnyebben vesszük az akadályokat, úgy érzem. Azt gondolom biztos hátterű cég van mögöttem, eddig nem volt olyan helyzet amire ne tudtunk volna közösen megoldást találni.

Tomi

Jelentkezz csapatunkba még ma!

Jó fizetés, megbecsültség, támogató közösség, ezt kínálja számodra a Connect You Call Center! Amennyiben jól és magabiztosan kommunikálsz, szeretsz emberekkel beszélni akkor jó helyen jársz! A piacon kimagasló belső oktatási rendszerünkkel minden lehetőséget meg tudunk adni neked ami szükséges a sikeres pályakezdéshez, vagy az eredményes munkahelyváltáshoz!

Jelentkezés

Jelentkezz hozzánk

Személyes adatok

Név(Kötelező)
Email cím(Kötelező)
Melyik pozícióra szeretnél jelentkezni?(Kötelező)

Minden egyéb

Ezek nem kötelező mezők, de segítség számunkra, ha ki tudod tölteni a következőket is.
Kérjük csak .pdf, .doc or .docx formátumot tölts fel, maximum 25 mb méretben.
Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, docx., Max. file size: 25 MB.

Szeretünk személyesen is beszélgetni!

Ha szeretnél hívj minket személyesen, vagy érdeklődj e-mail en keresztül