Minden, amit tudni érdemes a ConnectYou Call Center-ről

Mi a ConnectYou Call Center célja?

A ConnectYou Call Center 2017-ben indult el azzal a céllal, hogy minél több minőségi leadet állítsunk elő hideghívásból, akkoriban még leginkább pénzügyi partnereink számára. Azóta számos különböző projektben vettünk részt, több, másik piaci területen is.

Hideghívással, telesalesel és ügyfélszolgálat kiszervezéssel fordulnak hozzánk a legtöbben, ezekben a folyamatokban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk az évek alatt. Jelenleg 30 fős, folyamatosan bővülő csapatunkkal szolgáljuk ki az ügyfeleket.

Miben hiszünk?

Különleges munka a miénk, hiszen rövid idő alatt kell felkeltenünk emberek érdeklődését, megoldást, választ adni a kialakult kérdéseikre, mindezt telefonon. A munkatársaink ezért alapos kiválasztási folyamaton esnek át, igyekszünk a szakma legjobbjait megtalálni vagy kinevelni, akik megfelelő szintű “beleérző képességgel” és empátiával rendelkeznek.

Ezek nélkül ugyanis nem lehet kimagasló eredményeket elérni, és nekünk, valamint partnereinknek is az a célunk.
“Kommunikációval bármit elérhetünk, anélkül viszont semmi sincsen” – szoktuk mondani egymás között, igaz ez a munkatársi, valamint a partneri kapcsolatainkra egyaránt! Ebben hiszünk mi a ConnectYou-nál!

Mindenki egyaránt fontos számunkra

Pályakezdők támogatása

Nincs olyan személy, aki ne lett volna pályakezdő. Mi sok céggel ellentétben szeretjük megadni az esélyt pályakezdő kollégáknak is. Izgalmas folyamat, amikor nálunk bontja ki egy új munkavállaló először a szárnyait, amit örömmel figyelünk és támogatunk! Szakmai gyakorlatra is szeretettel várunk kollégákat. Emellett, ha a szakdolgozatot a call centerek működéséről írod, abban is szívesen segítünk neked!

Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Számunkra fontos a társadalmi felelősségvállalás. Amikor megalapítottuk a cégünket 2017-ben fontos alapvetés volt számunkra, hogy segítsünk a megváltozott munkaképességű emberek munka világába való integrálásában, vagy visszaintegrálásában. Működésünk kezdete óta dolgozunk együtt megváltozott munkaképességű kollégákkal, hatalmas sikereket éltünk meg közösen!

Kisgyermekes szülők segítése

Gyakran tapasztaljuk, hogy gyermekvállalás követően nehezen tudnak elhelyezkedni anyukák-apukák a munkaerő piacon. Sokan dolgoznak nálunk mellékállásban 4-6 órában, amikor akár a kisebb gyerkőc bölcsiben-oviban van és a délelőtti etap végeztével tudnak is menni a gyermekükért. Azt tapasztaltuk, hogy ez mind a két fél számára egy win-win helyzet, így előszeretettel foglalkoztatunk kisgyermekes szülőket is.

Idősek foglalkoztatása

Nem gondolnánk, hogy az életkor alapján fair eldönteni, hogy ki vállalhat munkát egy adott cégnél és ki nem. A munka iránti akarat kielégítése és a megbecsültség mindenkinek ugyanúgy jár! Előszeretettel várjuk azon kollégák csatlakozását, akik esetében sajnálatosan a munkaerőpiac nyugdíjba vonulásuk előtt beszűkül, vagy nyugdíjba vonulásukat követően szeretnének elhelyezkedni.